За Компанията

контакти : За Компанията : Пи Джей Ди Кънстракшън (Кардона) OOД

Патрик Дохърти започна да се занимава със строителство през 1997 и по-късно продължи и основа Пи Джей Ди Лимитед (Патрик Джоузеф Дохърти Кънстракшън Лимитед). Патрик Дохърти се труди много усърдно за да изгради впечатляваща репутация на неговите престижни и първокласни проекти.
Неговият пръв внушителен проект в Милфърд, Ко Донегал, предостави на града избор на луксозни апартаменти в местността Уотърсайд Корт, и неотдавна спечели първа награда в “Милфърд по-уреден за всички”. Следващият му проект е Лъф Фърн Хайтс, който се намира в Форкар, Милфърд. Той представлява обект от 56 престижни къщи, които биват няколко вида и отговарят на всички изисквания за съвременния начин на живот. Всяка къща в Лъф Фърн Хайтс, Милфърд, е изработена с усет за стил и е идеална за най-различни купувачи – място, където можете да релаксирате и да се насладите на своята почивка. Този проект предстои да бъде завършен скоро, като в момента са останали 5 къщи непродадени.

Пи Джей Ди Кънстракшън започна да развива своя бизнес и на Черноморското крайбрежие, България, работейки над идеята да създаде уникален комплекс, предназначен за семеен отдих. Мястото на строителство се намира на 12 мили от Варна, морската столица на България.
Privacy Beach Kamchia Resort е проект с уникален дизайн и се изгражда по най-високи критерии на интернационални стандарти, отговаряйки по този начин на очакванията на ирландските и европейски клиенти. Комплексът ще бъде завършен до края на 2009 година.В района на курорта Камчия кметът на Москва е инвестирал 220 милиона евро.

На Пи Джей Ди Кънстракшън предстои да започне строителството на внушителен търговски обект в Милфърд, Летъркени, Донегъл Каунти, който ще обслужва всички търговски и бизнес нужди на Северозападния регион на Донъгъл Каунти. Строителството ще отнеме три години и ще струва 11 милиона евро.

Този бизнес и търговски строеж, който включва и бензиностанция, трябва да бъде стартиран в края на 2008 г. и е разположен на първокласно място на новопостроена магистрала, на входа на град Милфърд.

Местоположението в Милфърд осигурява възможно най-голям трафик в раойна и предлага голямо разнообразие от магазини и офиси. Когато добавите и паркинг с повече от 300 паркоместа, този бизнес и търговски парк се превърща в модерна и удобна алтернатива на тесните и претъпкани центрове в нашите местни градове.

Кю Север ще бъде уникален търговски и бизнес център с модерен дизайн, фокусиращ директно върху нуждите на клиента.

Пи Джей Дохърти към момента търси за закупи парцели с добро местоположение. Компанията състави голямо портфолио от парцели, както в Ирландия , така и в България, и към момента започва множество значими проекти, в това число и етапите на планиране в България и Ирландия с цел разраставне и разширяване на бизнеса.

Пи Джей Ди Кънстракшън откри нов офис в центъра на Летъркени за удобството и по-доброто обслужване на своите клиенти.
Ако имате някакви въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас на
тел. 074 91 20003