Пи Джей Ди Кънстракшън (Кардона) OOД

контакти : За Компанията : Пи Джей Ди Кънстракшън (Кардона) OOД
Патрик Дохърти започна да се занимава със строителство през 1997 и по-късно продължи и основа Пи Джей Ди Лимитед (Патрик Джоузеф Дохърти Кънстракшън Лимитед). Патрик Дохърти се труди много усърдно за да изгради впечатляваща репутация на неговите престижни и първокласни проекти.

Лъф Фърн Хайтс & Уотърсайд Корт – Милфърд, Летркени, Донегъл Каунти
През последните 2 години Пи Джей Ди Кънстракшън строеше в Милфърд, Летъркени, Донъгъл Каунти, който се намира в Северозападния район на Донъгъл Каунти. Този първи проект в Милфърд, предостави на града избор на луксозни апартаменти, който неотдавна спечели първа награда в “Милфърд по-уреден за всички”. Техният следващ проект е Лъф Фърн Хайтс, който се намира в Форкар, Милфърд.

Той представлява обект от 56 престижни къщи, които биват няколко вида и отговарят на всички изисквания за съвременния начин на живот. Всяка къща в Лъф Фърн Хайтс. Милфърд е изработена с усет за стил и е идеална за най-различни купувачи. Място, където можете да релаксирате и да се насладите на своята почивка. Този проект, намиращ се само на 12 мили от Летъркени, трябва да бъде завършен в края на лятото на 2008 г., като в момента са останали 5 къщи непродадени. Вие може също така да разгледате нашата пълна виртуална галерия, която показва високачественото изпълнение на Лъф Фърн Хайтс.

„Кю Север” Бизнес и Търговски Парк/, Милфърд, Летъркени, Донегъл Каунти
На Пи Джей Ди Кънстракшън предстои да започне строителството на внушителен търговски обект в Милфърд, Летъркени, Донегъл Каунти, който ще обслужва всички търговски и бизнес нужди на Северозападния регион на Донъгъл Каунти.

Този бизнес и търговски строеж, който включва и бензиностанция, трябва да бъде стартиран в края на 2008 г. и е разположен на първокласно място на новопостроена магистрала, на входа на град Милфърд.

Местоположението в Милфърд осигурява възможно най-голям трафик в раойна и предлага голямо разнообразие от магазини и офиси. Когато добавите и паркинг с повече от 300 паркоместа, този бизнес и търговски парк се превърща в модерна и удобна алтернатива на тесните и претъпкани центрове в нашите местни градове.

Проектът в Милфорд беше разработен вследствие на задълбочено проучване на местните услуги и нужди в Северозападния регион на Донегъл. Установено беше, че 17 500 души са принудени да изминават голямо разстояние (напр. Летъркени) за да стигнат до Търговски /Бизнес Парк. Кю Север е уникален търговски и бизнес център с модерен дизайн, фокусиращ директно върху нуждите на клиента.

Пи Джей Дохърти към момента търси за закупи парцели с добро местоположение. Компанията състави голямо портфолио от парцели, както в Ирландия , така и в България, и към момента започва множество значими проекти, в това число и етапите на планиране в България и Ирландия с цел разраставне и разширяване на бизнеса. Строителството включва магазини, разпложени на партерния етаж и офиси на първия етаж и е проектирано така, че да позволи на работната сила на Пи Джей Ди Кънстракшън да осигури услугите, които вие заслужавате.